Grillitud besuugo tomatite ja oliividega

Nõuanne

Serveerige besuugofileesid riisi ja köögiviljadega.

Grillitud besuugo tomatite ja oliividega

Koostisained

  • 4 besuugofileed
  • 4 raagu peterelli
  • 1/2 sidrunit
  • 2 tomatit
  • 4 spl oliiviõli
  • 1 küüslauguküüs
  • 50 g ilma kivideta datleid
  • soola
  • pipart

Retsept

  1. Koorige sidrun ja pigistage sellest mahl välja. Hakkige petersell ja küüslauk, lõigake tomatid kuubikuteks ja viilutage oliivid. Segage, lisage oliiviõli ja pange kõrvale.
  2. Pintseldage besuugofileed õliga ning maitsestage soola ja pipraga.
  3. Digitaalne versioon: valige seadistus GRILL ja laske eelsoojeneda temperatuurini 200 °C 15 minutit. Asetage fileed korvi ja küpsetage veel 5 minutit. Mehaaniline versioon: asetage fileed korvi ja eelsoojendage 200 °C 15 minutit. Küpsetage 7 minutit.
  4. Serveerige kastmega.

Nõuanne

Serveerige besuugofileesid riisi ja köögiviljadega.

Klõpsake siin, et tellida meie uudiskiri!

Ainult nii ei jää te reklaamikampaaniatest ilma.

Kokkupanek Laiene