Kananagitsad

Nõuanne

Valmistage ise ketšup. Hautage madalal kuumusel 3 tomatit, 1 sibul, 1 tl kontsentreeritud tomatipastat, 1 hakitud küüslauguküüs, 4 tl palsamiäädikat, 1 tl mett ning soola ja pipart.

Kananagitsad

Koostisained

  • 4 kanafileed
  • 100 g riivsaia
  • 60 g jahu
  • 3 muna
  • 2 spl õli
  • soola
  • pipart

Retsept

  1. Eemaldage kanafileedelt kõhred ja rasv. Lõigake u 4-5 cm tükkideks ning maitsestage soola ja pipraga.
  2. Valmistage toiduained ette riivsaias paneerimiseks: pange munad kaussi, lisage näpuotsatäis soola ja pipart ning vispeldage. Valage jahu teise kaussi ja pange riivsai kolmandasse.
  3. Kastke nagitsad jahusse, seejärel munasse ja lõpuks riivsaia. Võite nagitsaid ka teist korda munadesse ja riivsaia kasta. Asetage nagitsad seadme korvi ja piserdage üle oliiviõliga.
  4. Digitaalne versioon: valige seadistus NUGGETS ja küpsetage 10 minutit, keerates poole valmistusaja peal ümber. Mehaaniline versioon: küpsetage temperatuuril 200 °C 10 minutit, keerates poole valmistusaja peal ümber.

Nõuanne

Valmistage ise ketšup. Hautage madalal kuumusel 3 tomatit, 1 sibul, 1 tl kontsentreeritud tomatipastat, 1 hakitud küüslauguküüs, 4 tl palsamiäädikat, 1 tl mett ning soola ja pipart.

Klõpsake siin, et tellida meie uudiskiri!

Ainult nii ei jää te reklaamikampaaniatest ilma.

Kokkupanek Laiene