Röstitud lillkapsas sidrunikastmega

Röstitud lillkapsas sidrunikastmega

Koostisained

  • 1 väike lillkapsas
  • 2 spl oliiviõli
  • 30 g tahiinit
  • 100 ml oliiviõli
  • 50 ml sidrunimahla
  • soola
  • pipart

Retsept

  1. Eemaldage lillkapsalt lehed, seejärel lõigake see sektoriteks ja eemaldage keskel olev vars. Lõigake lillkapsas õisikuteks ja asetage need suurde kaussi.
  2. Lisage 2 spl oliiviõli, soola ja pipart ning segage hoolikalt. Laotage segu seadme korvi (vajadusel tehke seda kaks ringi). Digitaalne versioon: valige seadistus CHIPS ja küpsetage 15 minutit, segades poole valmistusaja peal. Mehaaniline versioon: küpsetage temperatuuril 180 °C 15 minutit, segades poole valmistusaja peal.
  3. Vahepeal segage tahiini, oliiviõli ja sidrunimahl, et valmistada lillkapsaga serveerimiseks kaste.

Klõpsake siin, et tellida meie uudiskiri!

Ainult nii ei jää te reklaamikampaaniatest ilma.

Kokkupanek Laiene