KOOS KÜPSETAMINE ALATES AASTAST 2003

Jamie Oliver ja Tefal on koos võidukas kombinatsioon: Jamie poolt on teadmised ja kirg toidu vastu, Tefali poolt kvaliteet ja tehnoloogia. Üheskoos valmistatakse tooteid, mis muudavad toiduvalmistamise nauditavaks ka algajatele.

Avasta meie kollektsioone

"Olen Tefaliga koostööd teinud peaaegu kaks aastakümmet. Ma lihtsalt armastan nende panne, mis on minu kodus igapäevaseks toiduvalmistamiseks esimene valik. Oleme koos välja töötanud suurepärased köögitarbed, mis loodetavasti inspireerivad sind sinu köögis. Ja mis kõige tähtsam, me mõlemad püüdleme sama poole: et võimalikult palju inimesi valmistaks ise maitsvat ja täisväärtuslikku toitu."

signature jamie oliver

PROFESSIONAALSES STIILIS KVALITEEDI JA VASTUPIDAVUSE TOOMINE KÖÖKI

Previously slide

Roostevaba teras

Stiilne ja ülimalt vastupidav

Need pannid on ühed minu lemmikud, millega süüa teha, sest neid on nii lihtne kasutada. Lisaks näeb roostevaba teras lihtsalt ilus välja, nii et olenemata sellest, kas see on raguu, tort või karri, sobivad need ideaalselt "pliidilt otse lauale" toiduvalmistamiseks. Samuti väheneb pesemisvajadus, mis on minu jaoks alati boonus! Nad teenivad sind köögis hästi aastaid.

Osta kohe

Thermo-Signal tehnoloogia täpseks toiduvalmistamiseks Pannid on ideaalsel praadimistemperatuuril, kui Thermo-Signali liivakell kaob.

Titaani sisaldav suurepärane mittenakkuv Mittenakkuv kate on tugevdatud titaaniosakestega, muutes selle ülitugevaks ja kergemini puhastatavaks.

Sügavam kuju tagab maksimaalse paindlikkuse Sügavama kujuga pannid avardavad roogade valikut, mida saad nendes valmistada.

Mõõtmisnäitajad panni sees Kastmete, suppide ja hautiste valmistamisel on pannide sees olevad mõõtmisnäitajad tõesti abiks.

E307S734
Jamie Oliveri 7-osaline komplektE307S734
E3060234
Jamie Oliveri praepann 20 cmE3060234
E3060434
Jamie Oliveri praepann 24 cmE3060434
E3060634
Jamie Oliveri praepann 28 cmE3060634
hard anodised

Anodeeritud

Karastatud professionaalses stiilis koduköögi jaoks

Igapäevaselt kasutatavate pannide korral on anodeeritud valikut raske ületada. Need on tugevad, tekitavad mõnusalt ühtlase kuumuse, mis sobib suurepäraselt erinevate toitude tegemiseks, ja mittenakkuv kate tähendab, et puhastamine on imelihtne. Alates pannkookidest kuni koheva riisini, täiusliku tuunikala praest kuni rikkaliku pajaroani - need pannid on kokkade esimene valik.

hard anodised Osta kohe
advantages

Thermo-Signal tehnoloogia täpseks toiduvalmistamiseks Pannid on ideaalsel praadimistemperatuuril, kui Thermo-Signal tehnoloogia liivakell kaob.

advantages

Titaani sisaldav suurepärane mittenakkuv Ülitugev mittenakkuv kate on täidetud titaaniga, mis muudab selle kauakestvaks ja kergesti puhastatavaks.

advantages

Sügavam kuju tagab maksimaalse mitmekülgsuse Sügavama kujuga pannid avardavad roogade valikut, mida saad nendes valmistada.

advantages

Mõõtmisnäitajad panni sees Kastmete, suppide ja hautiste valmistamisel on pannide sees olevad mõõtmisnäitajad tõesti abiks.

H9129944
Jamie Oliveri madal pott 30 cmH9129944
H9125S44
Jamie Oliveri 5-osaline komplektH9125S44
H9120444
Jamie Oliveri praepann 24 cmH9120444
H9120644
Jamie Oliveri praepann 28 cmH9120644
H9123344
Jamie Oliveri kastmepann 26 cmH9123344
Next slide

Küpseta nagu peakokk

Saa toiduvalmistamiseks inspiratsiooni ja vaata Jamie maitsvaid retsepte - need aitavad sul kiiresti toitu valmistada.

Kana vormiroog

  • Inimeste arv Terve eine
  • Maksumus Odav
  • Raskustase Lihtne
  • Valmistusaeg 15 min

Koostisained

  • 2 sibulat
  • 600 g vabalt peetavate kanade kintse, nahata, kondita
  • 350 g erinevaid seeni
  • 1 punt värsket tüümiani (30 g)
  • 375 g tükk täisvõiga lehttainast (külm)

Valmistamine

1. Kuumuta ahi temperatuurini 220 °C / 425 °F / gaas 7.

2. Pane 30 cm mittenakkuv ahjukindel praepann suure kuumusega pliidile ja väiksem mittenakkuv panni selle kõrvale keskmisele kuumusele. Vala suuremale pannile 1 supilusikatäis oliiviõli.

3. Koori ja tükelda sibulad suurteks tükkideks ning lisa need suuremale pannile.

4. Haki kaks kolmandikku kanakintsudest suurteks tükkideks, ülejäänud osa peeneks ja lisa sibula juurde pannile. Küpseta aeg-ajalt segades 6 minutit või kuni kana muutub kuldpruuniks.

5. Vahepeal aseta seened kuivale pannile, suuremad seened murra väiksemateks tükkideks. Lase neil 4 minutit praadida ja tummiseks muutuda, seejärel kalla kõik kanaga pannile ja lisa pooled rebitud tüümianilehed.

6. Tõsta pann tulelt, lisa näpuotsaga meresoola ja musta pipart, seejärel sega juurde 1 spl punast veiniäädikat ja 150 ml vett.

7. Rulli tainas kiiresti lahti ja tee nii, et see oleks pannist 2 cm võrra suurem, seejärel pane see täidisele peale ja vajuta puulusikaga äärtesse.

8. Tee pirukale väga õrnalt risti-rästi triibud peale, seejärel pintselda 1 tl oliiviõliga. Torka ülejäänud tüümianiraod piruka keskele.

9. Küpseta ahju allosas 15 minutit või kuni pirukas on kuldne ja kohevaks muutunud. Ongi valmis!

5 koostisosa — Jamie Oliveri kiire ja lihtne toit, väljaandja Penguin Random House. Retsept © Jamie Oliver Enterprises Limited, fotode autor David Loftus, © Jamie Oliver Enterprises Limited (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).

Kana tellise all

    Koostisained

    • 1 punane sibul
    • 3 küüslauguküünt
    • 3 värsket punast tšillipipart
    • 1 spl apteegitilli seemneid
    • 1 punt värsket piparmünti (30 g)
    • 1 punt värsket lamedalehelist peterselli (30 g)
    • 300 ml külmpressitud oliiviõli
    • 100 ml punast veiniäädikat
    • 1 x 2 kg terve vabalt peetud kana
    • oliiviõli

    Valmistamine

    1. Kuumuta ahi täiele võimsusele (240 ºC / 475 ºF / gaas 9). Hangi endale kaks tellist, pese need hoolikalt, seejärel kata mõlemad täielikult kolmekordse fooliumikihiga. Pane ahju suurde panni või ahjuplaadile läbi kuumenema.

    2. Vahepeal koori salsa valmistamiseks sibul ja küüslauk, seejärel haki need koos tšillipipardega peeneks ja aseta koos apteegitilli seemnetega kaussi. Rebi piparmündist ja petersellist endale ülemine lehtedega osa, sealhulgas ka õrnemad varred, siis tükelda peeneks ja pane kaussi koos külmpressitud oliiviõli ja äädikaga. Lisa 1 tl meresoola ja musta pipart ning sega hästi läbi.

    3. Lõika kana ettevaatlikult suure terava noaga pikuti pooleks. Lõika reied ja kintsud 3 cm vahedega läbi ning hõõru igale poole natuke oliiviõli.

    4. Võta pann ja telliskivid ettevaatlikult ahjust välja, seejärel pane kana pannile, nahk allpool. Aseta kummagi kanapoole peale kuum telliskivi, vajuta peale ja küpseta siis ahjus 45 minutit või kuni kana on kuldne ja läbi küpsenud.

    5. Võta telliskivid ära ja vala salsa otse pannil olevatele kanapoolikutele, vaadates, et need oleks hästi kaetud. Lase 10 minutit seista, seejärel võta kana salsast välja, tõsta vaagnale ja serveeri. Mulle meeldib ülejäänud salsa kuni 3 päevaks külmikusse panna või sügavkülmutada – see sobib hästi iga liha, kala või köögiviljaga küpsetamiseks.

    Jamie Oliveri Jamie Cooks Italy’t avaldab Penguin Random House © Jamie Oliver Enterprises Limited (2018 Jamie Cooks Itaalia).

    Aroomikas nuudlisupp

      Koostisained

      • 12 cm tükk ingverit
      • 2 pulka sidrunheina
      • 1 küüslauguküüs
      • 4 pikka šalottsibulat
      • 2 värsket punast tšillipipart
      • oliiviõli
      • 2 liitrit orgaanilist köögiviljapuljongit
      • 250 g küpseid kirsstomateid varre otsas
      • 6 kahvrilaimi lehte
      • 25 g kuivatatud puravikke
      • 2 supilusikatäit punast veiniäädikat
      • 2 spl madala soolasisaldusega sojakastet
      • 200 g erinevaid seeni
      • 125 g mini suhkrumaisi
      • 300 g vermicelli riisinuudleid
      • 1 laim
      • 4 vart värsket koriandrit

      Valmistamine

      1. Kuumuta ahi temperatuurini 190 ºC / 375 ºF / gaas 5.

      2. Purusta koorimata ingver, sidrunhein ja küüslauguküüs suure kastruli põhjaga ning aseta seejärel pannile. Koori šalottsibul, kuid jäta terveks, seejärel lisa koos tšillipipraga pannile. Sega kõik läbi 1 sl õliga, seejärel küpseta 30 minutit.

      3. Võta pann ahjust välja, vala puljongiga üle, seejärel lisa tomatid (koos vartega), kahvrilaimilehed, puravikud, äädikas ja sojakaste. Hauta pliidil keskmiselt madalal tulel 30 minutit ning viimase 10 minuti jooksul lisa ka erinevad seened ja suhkrumais.

      4. Keeda nuudleid vastavalt paki juhistele, seejärel nõruta ja jaga kausside vahel ära.

      5. Pigista puljongisse laimimahl, seejärel maitse ja vajadusel lisa veel veidi sojakastet. Tõsta supp lusikaga nuudlite peale ja kaunista koriandrilehtedega.

      Jamie Oliveri Veg’i on välja andnud Penguin Random House © Jamie Oliver Enterprises Limited (2019 Veg). Fotod: David Loftus.

      Küüslaugu-seenepasta

        Koostisained

        • 150 g kuivatatud trofie’ või fusilli makarone
        • 2 küüslauguküünt
        • 250 g erinevaid seeni
        • 25 g parmesani
        • 2 kuhjaga supilusikatäit poolrasvast crème fraîche’i

        Valmistamine

        1. Keeda pasta pannil soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele, seejärel kurna ja jäta tassitäis keeduvett alles.

        2. Vahepeal koori ja viiluta peeneks küüslauk. Pane see suurele mittenakkuvale pannile keskmiselt kõrgel kuumusel koos poole supilusikatäie oliiviõliga, millele lisa minuti pärast seened. Suuremad seened tee tükkideks.

        3. Maitsesta meresoola ja musta pipraga ning küpseta regulaarselt segades 8 minutit või kuni see kuldpruuniks muutub.

        4. Pane nõrutatud pasta koos alles hoitud keeduveega seente juurde pannile.

        5. Riivi peeneks suurem osa Parmesanist, sega hulka crème fraîche, maitse, maitsesta, kuni roog tundub täiuslik ja serveeri lõpuks peale riivitud Parmesaniga.

        5 koostisosa – Jamie Oliveri kiire ja lihtne toit on välja antud kirjastuse Penguin Random House poolt. Retsept © Jamie Oliver Enterprises Limited, fotod David Loftus © Jamie Oliver Enterprises Limited (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).

        Ingveriga maitsestatud veiseliha

          Koostisained

          • 300 g veisekints (ideaalis 1,5 cm paksune)
          • 4 cm tükk ingverit
          • 1 spl misopastat
          • 2 tl vedelat mett
          • 2 pak choid (hiina lehtnaeris) (250 g)

          Valmistamine

          1. Eemalda veisekintsult rasv, viiluta rasv peeneks ja aseta külmale mittenakkuvale pannile.

          2. Keera kuumus keskmiselt kõrgeks, et liha krõbedaks teha. Samal ajal koori ingver ja tükelda see tuletiku suurusteks tükkideks, mille seejärel ka pannile krõbedaks küpsema lisad.

          3. Lõika kõõlused ära, seejärel lõika kints 3 cm suurusteks tükkideks ja sega misoga, kuni see on hästi kaetud.

          4. Võta krõbe rasv ja ingver pannilt ära ja pane kõrvale, seejärel pane pannile kintsutükid.

          5. Prae 4 minutit regulaarselt segades, seejärel nirista peale mett ja 1 supilusikatäis punast veiniäädikat. Loksuta veel 1 minut, kuni roog on läikiv ja kleepuv.

          6. Vahepeal poolita pak choi lehtnaeris, keeda keevas vees ainult 1 minut, et need veidi krõmpsuvaks jääksid, seejärel nõruta hoolikalt ja pane taldrikule.

          7. Tõsta pannilt lusikaga taldrikule praad ja leem ning viimistle kõrvale pandud krõbedate tükkidega.

          5 koostisosa – Jamie Oliveri kiire ja lihtne toit on välja antud kirjastuse Penguin Random House poolt. Retsept © Jamie Oliver Enterprises Limited, fotod David Loftus © Jamie Oliver Enterprises Limited (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).

          Margherita juurviljaomlett

            Koostisained

            • 8 suurt vabalt peetavate kanade muna
            • 2 küüslauguküünt
            • 200 g küpseid erivärvilisi kirsstomateid
            • oliiviõli
            • ½ punti värsket basiilikut (15 g)
            • 1 x 125 g mozzarellapall

            Valmistamine

            1. Kuumuta ahi temperatuurini 220 °C / 425 °F / gaas 7.

            2. Löö munad segamisnõusse, lisa näpuotsatäis meresoola ja musta pipart, sega läbi ja pane kõrvale.

            3. Koori ja viiluta küüslauk peeneks. Poolita tomatid.

            4. Aseta 26 cm mittenakkuv ahjukindel pann keskmisele kuumusele 1 spl õliga. Lisa pannile küüslauk ja tomatid ning prae 2 minutit või kuni tomatid hakkavad pehmenema, aeg-ajalt segades.

            5. Rebi basiiliku ülemine lehestikupool pannile (varred jäta järgmiseks korraks mõnusaks küpsetamiseks) ja prae veel 3 minutit, purustades mõned tomatid lusika tagaküljega.

            6. Laota kõik pannil üsna ühtlaselt laiali, seejärel vala peale munasegu ja näpi peale mozzarella.

            7. Tõsta ahju 10 minutiks või kuni omlett on kuldne ja läbi küpsenud.

            8. Lase mõni minut pannil seista, seejärel võta välja, viiluta ja serveeri rohke balsamico kastmega maitsestatud salatiga.

            Retsept © Jamie Oliver Enterprises Limited (2019).

            Vorsti- ja õunaküpsetis

              Koostisained

              • 2 suurt punast sibulat
              • 2 söögiõuna
              • 4 pastinaaki
              • 12 heas seisukorras chipolatat
              • 1 supilusikatäis vedelat mett

              Valmistamine

              1. Kuumuta ahi temperatuurini 180 ºC / 350 ºF / gaas 4. Aseta suur mittenakkuv ahjukindel pann keskmiselt kõrgele kuumusele.

              2. Koori sibulad, lõika neljaks ja eralda kiiresti viiludeks otse pannile. Sega korrapäraselt ja seejärel lisa 1 supilusikatäis oliiviõli ning näputäis meresoola ja musta pipart. Lõika õunad veeranditeks, eemalda südamikud ja aseta pannile.

              3. Koori pastinaak kiirkoorijaga pikkadeks ribadeks.

              4. Sega praepannile 1 sl punast veiniäädikat, seejärel kuhja pastinaagiribad õunte ja sibulate peale.

              5. Lao peale vorstid, nirista peale 1 sl oliiviõli ja lisa kõrgelt panni kohalt näpuotsaga musta pipart.

              6. Küpseta ahjus 30 minutit, seejärel nirista peale mett ja pane tagasi ahju 5 minutiks või kuni küpsetis on kuldne ja valmis.

              5 koostisosa – Jamie Oliveri kiire ja lihtne toit on välja antud kirjastuse Penguin Random House poolt. Retsept © Jamie Oliver Enterprises Limited, fotod David Loftus © Jamie Oliver Enterprises Limited (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).

              Kabatšoki & spinatiga pasta rotolo

                Koostisained

                • 1 keegelkõrvits (umbes 1,2 kg)
                • 1 punane sibul
                • oliiviõli
                • 1 tl kuivatatud tüümiani
                • 500 g külmutatud spinatit
                • 1 terve muskaatpähkel riivimiseks
                • 4 küüslauguküünt
                • 1 x 700 ml purk passata tomatipüreed
                • 6 suurt värsket lehte pastat (igaüks umbes 15 cm x 20 cm)
                • 50 g fetajuustu
                • 20 g parmesani
                • paar oksa värsket salveid (soovi korral)

                Valmistamine

                1. Kuumuta ahi temperatuurini 180 ºC / 350 ºF / gaas 4.

                2. Küpseta tervet kõrvitsat ahjuplaadil umbes 1 tund 30 minutit, seejärel võta ahjust välja.

                3. Vahepeal koori ja tükelda jämedalt sibul, pane keskmisele pannile keskmiselt madalale kuumusele koos õli, tüümiani ja näpuotsatäie soola ja pipraga ning prae aeg-ajalt segades 10 minutit.

                4. Sega hulka külmutatud spinat, kata kaanega ja lase veel 15 minutit aeglaselt küpseda või kuni vedelik on aurustunud, seejärel tõsta pliidilt ära.

                5. Lõika kõrvits pooleks, viska seemned ja nahk ära, seejärel suru kahvliga püreeks. Hoides kõrvitsat ja spinatit eraldi, maitsesta mõlemad meresoola, musta pipra ja riivitud muskaatpähkliga.

                6. Koori ja viiluta küüslauk peeneks, seejärel pane see koos õliga madalasse 28 cm kastrulisse keskmisele kuumusele ja prae paar minutit või kuni see kergelt kuldseks muutub.

                7. Vala pannile purgitäis passata tomatipüreed, seejärel vala tühja purki tilk vett, loksuta seda veidi ja vala pannile. Kuumuta keemiseni, hauta vaid 3 minutit, seejärel maitsesta.

                8. Aseta pastalehed lamedale tööpinnale, nii et laiem külg oleks sinu poole.

                9. Töötades kiiresti, et pasta ära ei kuivaks, pintselda lehti veega, seejärel jaota kõrvits ühtlaselt lehtedele. Puista peale keedetud spinat ja murenda sõrmede vahel peale fetajuust.

                10. Rulli lehed kokku ja lõika igaüks neljaks tükiks, seejärel aseta kõrvuti tomatikastmesse. Peale riivi peenelt Parmesani, seejärel võta salveilehed (kui neid kasutad), veereta natukese õli sees ja puista peale.

                11. Küpseta 35–40 minutit ahju allosas, kuni pasta on kuldne ja krõbe. Maitseb kõige paremini värske rohelise salatiga serveeritult.

                Retsept on kohandatud Jamie Oliveri raamatust “Save with Jamie”, mille on välja andnud Michael Joseph © Jamie Oliver Enterprises Limited (2013 Save with Jamie) Fotograaf: Matt Russell (2018).

                Stracotto

                  Koostisained

                  • 1 kg veise õlatükk, kõõlusteta
                  • oliiviõli
                  • 2 punast sibulat
                  • 2 porgandit
                  • 2 küüslauguküünt
                  • 2 sellerivart
                  • 1 ports apteegitilli
                  • ½ punti värsket rosmariini (15 g)
                  • ½ punti värsket salveid, (15 g)
                  • 250 ml Chianti punast veini
                  • 2 spl tomatipüreed
                  • 1,5 liitrit maheliha- või köögiviljapuljongit

                  Valmistamine

                  1. Aseta liha parajalt tihedalt sobivasse kastrulisse keskmiselt madalale tulele koos 2 spl õliga, keeramiseks kasuta küpsetustange. Samal ajal koori sibul, porgand ja küüslauk, lõika seller ja apteegitill lühemaks ning tükelda kõik jämedalt, et soffrittot teha – see küpseb madalal kuumusel ja aeglaselt, nii et pole vaja olla liiga täpne.

                  2. Sega pannile, seo rosmariin ja salvei kokku ning lisa need ka, seejärel maitsesta meresoola ja musta pipraga. Prae köögivilju segades ja liha aeg-ajalt pöörates 20–30 minutit või kuni karamelliseerumiseni.

                  3. Keera kuumus kõrge peale, vala juurde vein, sega tomatipüreed ja lase veinil ära keeda. Vala peale puljong, lase keema minna ja aseta pinnale kahekordne kiht kokkusurutud märga rasvakindlat paberit. Keera kuumus väiksemaks ja küpseta umbes 3 tundi või kuni liha on sulavpehme, aeg-ajalt keera ja vala leemega üle. Maitsesta, kuni roog tundub täiuslik.

                  4. Tõsta liha lauale, lõika õhukesteks viiludeks ja vala lusikaga peale seda imelist kastet, et liha jääks kena ja mahlane.

                  5. Puista ülejäänud kastmesse (vajadusel vala osa sellest minema) värskelt keedetud tagliatelle'i pastat ja riivi serveerimiseks peale veidi parmesani. Topeltvõit.

                  Jamie Oliveri Jamie Cooks Italy’t avaldab Penguin Random House © Jamie Oliver Enterprises Limited (2018 Jamie Cooks Itaalia).

                  Suvine köögiviljapirukas

                    Koostisained

                    • 400 g naturaalset jogurtit
                    • 320 g küpseid kirsstomateid
                    • külmpressitud oliiviõli
                    • 1 spl punast veiniäädikat
                    • 4 küüslauguküünt
                    • 1 spl apteegitilli seemneid
                    • oliiviõli
                    • 1 suur porrulauk
                    • 320 g uusi kartuleid
                    • 320 g keegelkõrvitsat
                    • 320 g kabatšokke
                    • ½ x 700 g purk kikerherneid
                    • 1 konserveeritud sidrun
                    • 1 tl rose harissa kastet
                    • 50 g kuivatatud hapusid kirsse
                    • 1 näputäis safranit
                    • 8 lehte filotainast
                    • 1 supilusikatäis seesamiseemneid

                    Valmistamine

                    1. Vooderda sõel 3 köögipaberiga, kalla sisse jogurt, tõmba paber üles ja vajuta väga õrnalt jogurtile peale, et vedelik hakkaks sõelast läbi kaussi tilkuma, seejärel jäta nõrguma.

                    2. Poolita tomatid, maitsesta meresoola ja musta pipraga, nirista peale 2 supilusikatäit külmpressitud oliiviõli ja äädikat, seejärel sega läbi ja jäta ligunema (see toob maitse tõeliselt esile).

                    3. Kuumuta ahi temperatuurini 190 ºC / 375 ºF / gaas 5.

                    4. Koori ja lõika küüslauk peeneks, seejärel laota suurele mittenakkuvale ahjupannile keskmisele kuumusele koos apteegitilli seemnete ja 2 spl oliiviõliga. Prae regulaarselt segades paar minutit, kuni köögivilju ette valmistad, lisades neid käigu pealt pannile: lõika porrulauk lühemaks, pese ja viiluta see, koori ära kartulid ja keegelkõrvits (vajadusel eemalda seemned) ja kabatšokid ning lõika 2 cm tükkideks.

                    5. Pane kaas peale ja küpseta 15 minutit, panni aeg-ajalt raputades, seejärel võta kaas pealt ära, nirista pannile kikerherned (koos kogu mahlaga) ning maitsesta kergelt soola ja pipraga.

                    6. Haki sidrun peeneks, viska kõik seemned minema, seejärel lisa pannile purgist tilgake mahla ja harissa kaste. Prae aeg-ajalt segades veel 15 minutit või kuni segu on kaunilt karamelliseerunud.

                    7. Samal ajal vala hapudele kirssidele ja safranile peale 300 ml keevat vett, lase paar minutit seista, seejärel lisa koos tomatitega pannile, leotamismahlad jäta alles.

                    8. Laota filotainas lamedale pinnale ja pintselda allesjäänud tomatimahlaga üle. Kortsuta filotainast ja aseta see lainetavalt kihiti pannile, surudes seda servadest osaliselt sisse (pole vaja olla eriti püüdlik). Puista peale seesamiseemneid ja küpseta 25 minutit või kuni toit on kuldne ja krõbe.

                    9. Tõsta jogurt taldrikule ja nirista harissa purgist peale natuke õli ning serveeri seejärel koos pirukaga.

                    Jamie Oliveri Veg’i andis välja Penguin Random House © Jamie Oliver Enterprises Limited (2019 Veg). Fotod: David Loftus.

                    OMA KÖÖGITARVIKUTEST MAKSIMUMI VÕTMINE

                    Näpunäiteid toiduvalmistamiseks

                    N°1

                    Kõrgelt on võimas

                    Maitsestamine meresoola ja musta pipraga kõrgelt tagab ühtlase jaotumise ja viimistleb roogi täiuslikult. Eriti hea praadide jaoks.

                    N°2

                    Harjuta liigutusi

                    Toidu pannil liigutamine tagab võrdses koguses maitsestumist ja kuumust. Täiusta oma oskusi, täites külma panni kuivatatud riisiga, ja harjuta toidu pannil viskamist ja segamist.

                    N°3

                    Hea maitse

                    Grillimine on suurepärane viis köögiviljade valmistamiseks ilma õlita ja annab kaunilt pähklise maitse. Enne alustamist aja oma pann hästi kuumaks ja kuumuta köögivilju enne maitsestamist kergelt.

                    N°4

                    Mõnus ja krõbe

                    Maitsva krõbeda nahaga kala võti on mittekleepuv pann ja väikesel kuumusel alustamine. Aseta filee, lihapool allapoole, pannile keskmisele-kõrgele kuumusele. Pööra filee ümber ja prae, kuni nahk on ülikrõbe.

                    Energiasäästlik kokk

                    RECYCLE IT

                    Taaskasuta seda

                    Kööginõudes kasutatav ümbertöödeldud alumiinium nõuab 20 korda vähem energiat kui esmane materjal. Ja meie köögitarvetes olev alumiinium ja roostevaba teras on lõputult ringlussevõetavad (kontrolli kohalikus taaskasutuskeskuses).

                    RECYCLE IT

                    Kata kinni

                    Kaane kasutamine aitab kuumust toiduvalmistamisel ja keetmisel säilitada, seega nõuab see vähem energiat.

                    RECYCLE IT

                    Valmis alustama?

                    Täiustatud Thermo-Signal® tehnoloogia ütleb sulle täpselt, millal on pann praadimiseks ideaalsel temperatuuril, nii et sa ei raiska liiga palju energiat selle kuumutamisele.

                    RECYCLE IT

                    Mõõda

                    Mõõtemärgid võimaldavad sul kasutada täpselt toiduvalmistamiseks vajalikku vett, nii et saad vähendada veetarbimist ja säästa energiat.

                    Vali ideaalne pann

                    RECYCLE IT

                    Hoia elu kastmene

                    Kastmepann tagab roogadele maksimaalse maitse, sest saad koostisosi enne kastme valmistamist ka praadida.

                    RECYCLE IT

                    Parenda oma oskusi

                    Mini-praepann on hädavajalik üksikute portsjonite valmistamiseks, alates väikestest pannkookidest ja lõpetades täiusliku munapudruga.

                    RECYCLE IT

                    Universaalne

                    Madalat kastrulit saab kasutada peaaegu kõigeks, alates ahjus aeglaselt küpsetatud hautistest kuni karri keetmiseni pliidil.

                    RECYCLE IT

                    Vokkimine

                    Vokkpann on hädavajalik, et valmistada kodus oma lemmikuid Hiina toite, alates kana chow meinist kuni kauni köögiviljaga praetud riisini.

                    Näpunäiteid toiduvalmistamiseks

                    N°1

                    Kõrgelt on võimas

                    Maitsestamine meresoola ja musta pipraga kõrgelt tagab ühtlase jaotumise ja viimistleb roogi täiuslikult. Eriti hea praadide jaoks.

                    N°2

                    Harjuta liigutusi

                    Toidu pannil liigutamine tagab võrdses koguses maitsestumist ja kuumust. Täiusta oma oskusi, täites külma panni kuivatatud riisiga, ja harjuta toidu pannil viskamist ja segamist.

                    N°3

                    Hea maitse

                    Grillimine on suurepärane viis köögiviljade valmistamiseks ilma õlita ja annab kaunilt pähklise maitse. Enne alustamist aja oma pann hästi kuumaks ja kuumuta köögivilju enne maitsestamist kergelt.

                    N°4

                    Mõnus ja krõbe

                    Maitsva krõbeda nahaga kala võti on mittekleepuv pann ja väikesel kuumusel alustamine. Aseta filee, lihapool allapoole, pannile keskmisele-kõrgele kuumusele. Pööra filee ümber ja prae, kuni nahk on ülikrõbe.

                    Next slide
                    Previously slide

                    Energiasäästlik kokk

                    RECYCLE IT

                    Taaskasuta seda

                    Kööginõudes kasutatav ümbertöödeldud alumiinium nõuab 20 korda vähem energiat kui esmane materjal. Ja meie köögitarvetes olev alumiinium ja roostevaba teras on lõputult ringlussevõetavad (kontrolli kohalikus taaskasutuskeskuses).

                    RECYCLE IT

                    Kata kinni

                    Kaane kasutamine aitab kuumust toiduvalmistamisel ja keetmisel säilitada, seega nõuab see vähem energiat.

                    RECYCLE IT

                    Valmis alustama?

                    Täiustatud Thermo-Signal® tehnoloogia ütleb sulle täpselt, millal on pann praadimiseks ideaalsel temperatuuril, nii et sa ei raiska liiga palju energiat selle kuumutamisele.

                    RECYCLE IT

                    Mõõda

                    Mõõtemärgid võimaldavad sul kasutada täpselt toiduvalmistamiseks vajalikku vett, nii et saad vähendada veetarbimist ja säästa energiat.

                    Next slide
                    Previously slide

                    Vali ideaalne pann

                    RECYCLE IT

                    Hoia elu kastmene

                    Kastmepann tagab roogadele maksimaalse maitse, sest saad koostisosi enne kastme valmistamist ka praadida.

                    RECYCLE IT

                    Parenda oma oskusi

                    Mini-praepann on hädavajalik üksikute portsjonite valmistamiseks, alates väikestest pannkookidest ja lõpetades täiusliku munapudruga.

                    RECYCLE IT

                    Universaalne

                    Madalat kastrulit saab kasutada peaaegu kõigeks, alates ahjus aeglaselt küpsetatud hautistest kuni karri keetmiseni pliidil.

                    RECYCLE IT

                    Vokkimine

                    Vokkpann on hädavajalik, et valmistada kodus oma lemmikuid Hiina toite, alates kana chow meinist kuni kauni köögiviljaga praetud riisini.

                    Next slide
                    Previously slide

                    Võta meiega ühendust

                    Klõpsake siin, et tellida meie uudiskiri!

                    Ainult nii ei jää te reklaamikampaaniatest ilma.

                    Kokkupanek Laiene