Pistaatsiapähklite ja toorjuustuga täidetud seened

Pistaatsiapähklite ja toorjuustuga täidetud seened

  1. Eelsoojendage ahi 180 °C. Peske seened ja eemaldage varred. Koorige sidrun. Koorige küüslauguküüs ja lõigake see kaheks, seejärel eemaldage vars.
  2. Pange mõõteanumasse küüslauk, pistaatsiapähklid, sidruni viljaliha ja juust. Lisage soola ja pipart.
  3. Segage käsimikseriga 10-15 sekundit, valades järk-järgult hulka koore. Pistaatsiapähklid peaksid jääma veidi tükki.
  4. Laotage täidis seentele ja asetage need Ingenio pannile. Piserdage üle oliiviõliga ja puistake peale punet.
  5. Küpsetage 20 minutit.
Pistaatsiapähklite ja toorjuustuga täidetud seened Pistaatsiapähklite ja toorjuustuga täidetud seened

Klõpsake siin, et tellida meie uudiskiri!

Ainult nii ei jää te reklaamikampaaniatest ilma.

Kokkupanek Laiene